MISSIE

Het is Triginta haar missie om het kapitaal van de private markt in te zetten om sociaal-maatschappelijke vastgoed duurzaam te bestemmen. We respecteren bij elk project wat het nodig heeft om haar evenwicht tussen economie, ecologie en sociaal welzijn te bereiken.
W Ivina 23

VISIE

Triginta zet in op voortdurende innovatie en wil op een inspirerende wijze een duurzame impact achterlaten binnen de Europese vastgoedwereld.

Patersss

WAARDEN

I 8

OPENHEID

We zijn transparant in onze intenties en delen informatie en kennis. Een woord is een woord. Kwetsbaarheid en leren uit fouten zijn kwaliteiten om te groeien.

I 7

ZORGVULDIG

We gaan zorgvuldig om met opdrachten, middelen en mensen. Kwaliteit staat vooraan en de lat ligt hoog. We houden het overzicht in het sturen en bijsturen van het geheel en betrekken onze stakeholders.

I 9

PASSIE

We hebben plezier in ons werk, gaan voor die extra mile en laten ons niet afschrikken door onbetreden paden. Tegelijkertijd bewaken we onze grenzen en respecteren we die van anderen.

I 10

VERSCHIL MAKEN

We zijn kritisch voor de toegevoegde waarde die we elke dag leveren. We blijven scherp voor wat we doen en alert voor hoe we de dingen aanpakken.

DUURZAAMHEIDSPIJLERS

VERTROUWEN EN TRANSPARANTIE

HOLISTISCHE KIJK

EINDGEBRUIKERS

GEBRUIKSVOORWERPEN

VUCA* WERELD

Vertrouwen en transparantie zijn de fundamenten van ons vastgoed

Triginta is geen conventionele vastgoedontwikkelaar. Wij bouwen aan lange termijn samenwerkingen waarbij een vertrouwensband en transparante communicatie met alle stakeholders kernonderdelen zijn.


Daarom zetten we sterk in op sterke relaties die ondersteund worden door transparante communicatie en open contracten.

HOLISTISCHE KIJK OP VASTGOED

Wij zien vastgoed niet enkel als een gebouw. We zien vastgoed als een gebouw ingeplant in zijn omgeving.


Daarom dat we bij de ontwikkeling van ons vastgoed breder kijken dan het gebouw op zich en ons ook heel bewust zijn van de inplanting in de omgeving.

DE EINDGEBRUIKERS ZIJN ONZE INSPIRATIEBRON

Triginta ontwikkelt vastgoed dat de fysieke én mentale gezondheid van de eindgebruiker ondersteunt.


We kijken op die manier verder dan de huidige standaarden en hebben onze eigen ideologie om de vastgoednoden van klanten binnen elk kerngebied te bepalen.

WIJ BOUWEN GEBRUIKSVOORWERPEN

Triginta ontwikkelt niet gewoon vastgoed. We ontwikkelen een plek waar onze klanten hun kernactiviteiten zonder zorgen kunnen uitvoeren.


Daarom nemen we tijdens de ontwikkeling en het beheer de verantwoordelijkheid om de gebruikskosten van de klant te minimaliseren zonder in te boeten op het gebruiksgemak van de eindgebruikers.

ONZE GEBOUWEN ZIJN BESTAND TEGEN DE VUCA* WERELD

Triginta kijkt vooruit en weet dat de noden die we vandaag hebben, morgen kunnen veranderen.


Daarom laten we ons in ons ontwerp niet tegenhouden door de beperkingen van het heden en bouwen flexibel , zodat we op een eenvoudige manier aanpassingen kunnen maken zonder grote werken of ‘waste’


(*volatile , uncertainty , complexity & ambiguity)

STRATEGIE

I 1

Verticale integratie van de vastgoedketting

I 2

Ondersteunen van initiatiefnemers in de zorg van de toekomst

I 3

Interne organisatie slaagt erin pionierswerk om te zetten in duurzame interne processen

I 4

Vastgoedportefeuille van 750 mio EUR

I 5

Internationalisering

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in