Gesprek

Triginta is steeds op zoek naar authentieke (religieuze) erfgoedpanden en ruime percelen (eventueel met opstallen) om haar missie te helpen verwezenlijken. Bent u in het bezit van zo'n buitenkans? Dan schuiven wij graag onze benen onder tafel met u! contacteer ons
TRIGINTA MECHELEN MALT TRAPSITE WEB 20211017 0151

CONGREGATIE

zorginstelling

overheid

onderwijsinstelling

Ondernemer

Iconen Triginta kerk resize

U WILT EEN GESPREK ALS
congregatie

De ontwikkeling van tijdloos vastgoed verdient tijd. Tijd om uw wensen en visie voor de toekomst van uw patrimonium te bespreken, maar ook tijd om zeer secuur in kaart te brengen welke de kwaliteiten van uw pand zijn en te onderzoeken welke nieuwe bestemming deze het best tot hun recht doen komen. Respect voor het verhaal en de wensen van de eigenaar staan daarbij steeds centraal.

maak een afspraak
Iconen Triginta zorg resize

U WILT EEN GESPREK ALS
zorginstelling

We hebben in België één van de best uitgebouwde en meest toegankelijke zorgsystemen ter wereld. Toch staat de zorgsector op een kantelmoment in de geschiedenis door de vergrijzing, de hoge schuldgraad, de stijgende kosten van onze gezondheidszorg en revoluties binnen de biotechnologie en de communicatie technologie. Welk type vastgoed past vandaag en morgen het best bij de verwachtingen van de maatschappij? En welke manieren van financiering zijn hiervoor mogelijk? Triginta verheft u van uw huisvestigingsnoden en zorgt ervoor dat u zich kan focussen op wat u het best doet: zorgen voor de gezondheid en het welzijn van de medemens.

maak een afspraak
Iconen Triginta openbare gebouwen resize

U WILT EEN GESPREK ALS
overheid

U kiest de partners waar u zich aan verbindt steeds met zorg uit: logisch, zij dragen mee uw goede naam uit. Het is belangrijk dat die partners dezelfde kernwaarden en hetzelfde verhaal als u onderschrijven. Het verhaal van Triginta vertrekt vanuit het streven om iets goed te doen voor de maatschappij. Hoe dat zich concreet vertaalt in de partnerships die wij aangaan? Een woord is een woord bij ons. Transparantie en open communicatie naar zowel onze partners als naar omwonenden, belangengroepen en andere stakeholders zitten verweven in ons DNA. Onze sterke focus op de uiteindelijke eindgebruiker van ons vastgoed – de inwoners van uw stad of gemeente en uw medewerkers- en onze drang om waardevol erfgoed te herbestemmen maken dat wij ons op vlak van duurzaamheid zeer gericht onderscheiden van sectorgenoten.

maak een afspraak
Iconen Triginta scholen resize

U WILT EEN GESPREK ALS
onderwijsinstelling

De huidige regelgeving inzake de inrichting van schoolgebouwen verandert snel en het onderhoud van uw verouderde en energieverslindende patrimonium kost u handenvol geld. Waarom persé eigenaar zijn van uw vastgoed, als u de investering in een nieuwe school kan spreiden over tientallen jaren en de garantie hebt dat dit gebouw voor u in een goede staat gehouden wordt? Triginta koopt gebouwen aan om ze te renoveren of herbestemmen, en verhuurt deze gebouwen aan instellingen zoals de uwe: het vastgoed-as-a service model. Het onderhoud gedurende de gehele levenscyclus van het gebouw gebeurt door ons, waardoor we bij de ontwerpfase de meest duurzame en levensloopbestendige materialen kiezen. Ontzorging op zijn best, zodat u zich kan toeleggen op uw kerntaak: het onderrichten van onze toekomstige generaties.

maak een afspraak
Iconen Triginta residentiele resize

U WILT EEN GESPREK ALS
ondernemer

U bent in het bezit van een ruim perceel of een uniek gebouw met ontwikkelingspotentieel? Wij kijken met een open vizier naar elk stuk land en zien de ruwe diamant waar andere ontwikkelaars die niet zien. Daarbij vinden we het belangrijk om de verwachtingen van u en de omwonenden steevast te overtreffen door extra groen en diensten te realiseren. Zo surft de gehele buurt mee op onze ambitieuze plannen. U wilt uiteraard ook op korte termijn weten waar u aan toe bent. Onze collega's brengen u zo snel mogelijk een bezoek en bezorgen u kortelings daarna een concreet voorstel. Geen logge bureaucreatie bij ons, maar korte beslissingslijnen en snelle daadkracht, doorheen het gehele proces.

maak een afspraak
Indoor games and sports chess games board game chessboard tabletop game recreation 1544607

“Triginta houdt de lange termijn voor ogen, dat maakt haar uniek”

- Michel Vanstallen, gedelegeerd bestuurder Dorian groep

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in