Artisan

Mechelen 2021

Artisan is een gemengd project aan het water met een ruim groen openbaar domein, autoluwe pleinen en unieke architectuur die trouw blijft aan de oorspronkelijke industriële look.

TRIGINTA MECHELEN MALT TRAPSITE WEB 20211017 004

Kantoor- en woonomgeving nabij station Mechelen

De Mechelse stationsbuurt krijgt geleidelijk haar nieuwe uitzicht. Tegelijk met het stationsgebouw en aanpalend plein worden ook enkele historische sites in de nabijheid in een nieuw kleedje gestoken. Op de site van de ter ziele gegane industriële meubelfabriek Trap, nabij het centrum van Mechelen en geflankeerd door het kanaal, ontwikkelt Triginta een gloednieuwe kantoor- en woonomgeving bestaande uit stadswoningen, nieuwbouwappartementen en loftwoningen.


optimale ontsluiting

Ligging aan het water

Voor de herontwikkeling van de site van de voormalige ‘Meubelfabriek Van Craen’, deels vastgesteld erfgoed en naar verluid de laatst werkende meubelfabriek van Mechelen, gaat Triginta het partnership aan met vastgoedontwikkelaar Tervia’s. De ontwikkeling, genaamd ‘Malt’, maakt onderdeel uit van de Guldendal site, en combineert een optimale ontsluiting met een ligging aan het water. Malt zet volop in op de creatie van groen, openbaar domein, autoloze pleinen en een unieke architectuur, die trouw blijft aan de oorspronkelijke industriële look.

TRIGINTA MECHELEN MALT TRAPSITE WEB 20211017 0201

Mix van functies

Triginta en Tervia’s herbestemmen de site tot een multifunctioneel complex met 6 stadswoningen, 1 skyhouse/-kantoor, 1 gemeenschapsruimte, 8 nieuwbouwappartementen, 8 loftwoningen, 13 loft-appartementen en 2.600 m² nieuwbouwkantoor, waarvoor reeds een afnemer werd gevonden.

TRIGINTA MECHELEN MALT TRAPSITE WEB 20211017 0121

Wenst u meer informatie over ons of onze projecten?

contacteer ons

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in