Morelsgoed

Merelbeke 2022

Het ontwikkelen van praktische en betaalbare smart units voor net afgestudeerden of expat PhD’s is het uitgangspunt van het project Morelsgoed.

Morelsgoedvorm

Ruime, gemeenschappelijke ruimtes

Het ontwikkelen van praktische en betaalbare smart units voor net afgestudeerden of expat PhD’s is het uitgangspunt van het project Morelsgoed. Gelet op de nabijheid van de Faculteit Dierengeneeskunde van de Universiteit van Gent is hier zeker vraag naar. Het gebouw bestaat uit een mix van betaalbare woonentiteiten met variërende grootte waarbij bijkomende bruikbare oppervlakte kan gecreëerd worden o.a. het meubilair (bv. bedden of kasten) naar beneden of boven in het verlaagd plafond te brengen. Er zijn 26 studio’s met elk een eigen badkamer, slaapruimte, keuken en eetruimte. In het gebouw bevindt zich ook een commerciële ruimte en gemeenschappelijke ruimtes die door de bewoners multifunctioneel gebruikt kan worden. Naast de smart units is er ook een residentie voorzien met 4 halfopen woningen geschikt voor starters en jonge gezinnen. Ondergronds is er een private parking voorzien met 22 staanplaatsen en bijhorende bergingen alsook 7 garageboxen.

Het project wordt gekenmerkt door het groene karakter en de tijdloze uitstraling met het rationeel ontwerp. De directe omgeving wordt heraangelegd met veel groen en verschillende rustpunten, zodat het een echte ontmoetingsplek creëert.

Morelsgoed

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in