Mechelen – Eandistip

Mechelen 2022

Met het Eandistip-project worden we bij oplevering eigenaar van een randstedelijk parkeergebouw met (beperkte) kantoor (+- 1.400 m²)- en retailruimte (+- 1.000 m²), via een PPS-procedure met de Stad Mechelen. Het project zal worden gerealiseerd uiterlijk in 2022 door verkopers-ontwikkelaars Kairos en Montreal.

P786 polo architects eandisstip mechelen cam01 hr 20180828 1 0x600

Het Eandistip gebouw betreft de aankoop als eindinvesteerder van een randstedelijk multifunctioneel parkeergebouw met kantoorruimte van in totaal +- 1.400 m_ gesitueerd op de verdiepingen +6 en +7, en een buurtwinkelruimte van +- 1.000 m_ op de begane grond.

Buurtwinkel en kantoorruimte

Het project zal worden gerealiseerd uiterlijk tegen eind 2022 door verkopers- ontwikkelaars Kairos en Montreal. Triginta sluit daaropvolgend een erfpacht met betrekking tot het parkeergedeelte met de stad Mechelen voor een periode van 27 jaar. De buurtwinkel- en kantoorruimte zullen worden verhuurd aan private partners. Het gebouw telt in totaal 537 parkeerplaatsen. De uitbating is in de handen van Stad Mechelen, die hiervoor een externe exploitant zal aanstellen. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een ruime overdekte fietsenberging die plaats biedt voor 100 fietsen. Deze fietsenberging kan gratis gebruikt worden.

P786 polo architects eandisstip mechelen cam12 hr 20180712 0x600

publiek dakterras

Op de bovenste verdieping van het gebouw is er een publiek dakstadsterras voorzien die vrij toegankelijk is. Dit terras is zodanig ontworpen dat er mogelijkheid is voor niet-permanente constructies voor een tijdelijke uitbating (pop-up concept). Kairos is een ambitieus en innovatief vastgoedbedrijf dat zich profileert in het ontwikkelen van hoogwaardige projecten in vier domeinen: wonen, werken, zorg en onderwijs. Montreal richt zich op de ontwikkeling van centraal gelegen, middelgrote en grote residentiële vastgoedprojecten in Vlaanderen. Deze projecten vervullen een hefboomfunctie en verhogen de kwaliteit en aantrekkingskracht van een stadsdeel. Montreal zet in op stadsvernieuwing.

P786 polo architects eandisstip mechelen cam06 hr 20180828 0x600

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in