De Heeren

Merelbeke 2021

De Heeren bestaat uit 46 verschillende types smart-living urban lofts ontworpen door Stéphane Beel architecten gecombineerd met een ondergronds polyvalent zorgplatform. Het project is bestemd als ‘Levensloopbestendig wonen’.

De Heeren in Merelbeke

Met het smart-living concept zijn de diensten zoals een kinderdagverblijf, artsen- en niet-medische praktijken, een strijkcentrum, een kapper en een brasserie binnen handbereik. De Heeren is wonen anno 2022 met alle nodige faciliteiten in de buurt. De urban lofts zijn van het type 1- tot 2-slaapkamerunits met uitbreidbaarheid tot 3 slaapkamers. Dit dankzij de flexibele indeling om de units zelf nog in te delen. De lofts zijn verdeeld over 3 verschillende residenties bestaande uit een gelijkvloers, twee verdiepingen en één bijkomend teruggetrokken verdiep.

Op het gemeenschappelijke niveau -1 is er naast een ondergrondse privatieve parking met plaats voor 47 wagens ook voor circa 1.700 m2 polyvalente ruimtes voorzien verdeeld over 8 verschillende zones. Door de overvloedige lichtinval die gecreëerd wordt door de open vides en een aflopende groene helling aan de zuidkant die uitloopt op een terrasruimte is er overal natuurlijk zonlicht aanwezig in deze commerciële ruimtes.

Merelbeke is een van de snelst stijgende gemeentes in welvaart en aangroei van de bevolking. Het ligt op een steenworp van Gent en nabij het knooppunt met de E40 en E17. Deze uitstekende ligging maakt de andere centrumsteden vlot bereikbaar. Het is een populaire woongemeente, wat dan ook leidt tot snel stijgende vastgoedprijzen. Merelbeke staat op heden op plaats 9 in de lijst van de duurste gemeenten van Oost-Vlaanderen.

www.deheeren.gent

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in