Ambiq

Hengelo 2023

Triginta kocht onlangs zes panden in Hengelo van Ons Huis, een Nederlandse woningcorporatie. De panden worden allemaal gehuurd door Ambiq - een gerenommeerde zorgspeler - op lange termijn en zijn onderdeel van de verdere groeistrategie van Triginta in Nederland. Ambiq biedt er naast dagbesteding ook huisvesting voor kinderen die speciale zorg en ondersteuning nodig hebben.

DJI 0752

De juiste zorg op de juiste plaats

Alle panden bevinden zich in een rustige omgeving in Hengelo. Op deze locatie bevinden zich kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar. Ambiq biedt er verschillende zorgvormen aan, waaronder naschoolse dagbehandeling, zeer intensieve behandeling (ZIB), poliklinische behandeling, observatie en diagnostiek, behandeling van verschillende zorgproblematieken en groepsbehandeling. Het zesde pand is een zorgboerderij waar volwassenen wonen die niet (meer) zelfstandig kunnen wonen. Naast wonen kan er ook gebruik gemaakt worden van dagbesteding.

DSC05227

Langdurige samenwerking

De eigendomsoverdracht vond plaats in september 2023 en alle panden beschikken over een energielabel-A.

Deze aankoop in Hengelo markeert een belangrijke stap voor Triginta en Ambiq. Beide partijen bezegelden de samenwerking met een verlening van de huurovereenkomst van 10 jaar tot en met 2041.

DSC09437

Ambiq

Ambiq is een orthopedagogisch behandelcentrum. Ze helpen kinderen, jongeren en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek met specialistische hulp en behandeling.

Ambiq gelooft dat ieder kind het recht heeft om op te groeien in een gezin en dat iedere jongere zich kan ontwikkelen tot wie hij of zij wil zijn. Daarnaast streven ze voor iedere volwassene naar een veilige en prettige leefomgeving.

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in