donderdag 02 december 2021

De toekomst van ons zorgsysteem ook uw zorg? Bekijk het interview met onze Founder Geert Wellens!

<p>De toekomst van ons zorgsysteem ook uw zorg? Wij durven te stellen van wel! We hebben in België een van de best uitgebouwde, betaalbare en meest toegankelijke zorgsystemen ter wereld, terecht iets om trots op te zijn. Er gaan erg veel zaken goed dus, maar toch staan we op een kantelmoment in de geschiedenis door de vergrijzing van de bevolking, de hoge schuldgraad en de stijgende kosten van onze gezondheidszorg.</p>
Geert van Triginta

Gelukkig kondigt er zich ook positiever nieuws aan, in de vorm van de opmerkelijke revoluties binnen de biotechnologie en de communicatietechnologie. Onze zorgsector staat voor ingrijpende veranderingen, en volgens Geert Wellens, partner bij Triginta, moeten we hierop voorbereid zijn. Hij schreef dan ook, in samenwerking met 10 gerenommeerde opinieleiders, het boek ‘Levens Belangrijk’, een blauwdruk voor de toekomst van onze gezondheidszorg. Hierbij wordt er onder andere hoopvol gekeken naar het inzetten op preventieve gezondheidszorg, een aanpak die kostenbesparend werkt op langere termijn, en op de belangrijke rol van bedrijven in het gezond houden en gezonder maken van hun werknemers. ‘Levens Belangrijk’ is een blauwdruk voor een toekomstbestendige gezondheidszorg, anders georganiseerd, met een aangepaste infrastructuur en nieuwe businessmodellen, en toch even betaalbaar, toegankelijk en kwalitatief als nu. Een must-read voor elke zorgprofessional, werkgever en bij uitbreiding elke Belg!

Benieuwd naar een sneak peak van ‘Levens Belangrijk’? Bekijk dan hier het interview met Geert, waarbij de belangrijkste thema’s aan bod komen.

Geprikkeld om meer te weten? Beluister dan ook de podcasts met enkele van de opinieleiders die aan bod komen in dit boek:

Bestel hier jouw fysieke exemplaar!

Wenst u meer informatie over ons of onze projecten?

contacteer ons

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in