Lisp

Lier 2021

In samenwerking met de eigenaar van een voetbalclub en de stad Lier werken we aan een plan voor de herinrichting en herbestemming van het Herman Vanderpoortenstadion.

Lisp in Lier

Het project betreft een multifunctionele ontwikkeling waarbij het voetbal plaats krijgt in een ruimere infrastructuur met onder andere cinema, horeca, kantoor, hotel, (zorg)wonen, retail, recreatie, sociale en buurt-functies en een ondergrondse parking. De ontwikkeling zal werken als katalysator voor de buurt om van het Lisp een bruisende omgeving te maken met permanent beleving. Samen met stad Lier wordt er gewerkt aan het plan voor de herinrichting en de herbestemming van het Herman Vanderpoorten-stadion in Lier en haar directe omgeving. In de volksmond is het stadium beter bekend als ’t Lisp, naar de wijk waar het stadion gelegen is.

Potentieel kan een aanpalend kerkgebouw en pastorij betrokken worden in de ontwikkeling. Het projectteam legt de laatste hand aan de ontwerpplannen met als ambitie het indienen van de vergunning begin 2023. Lisp+ is een partnership (50/50) met de eigenaar van de voetbalclub Lierse-Kempenzonen, Luc Van Thillo.

Wenst u meer informatie over ons of onze projecten?

contacteer ons

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in