Onze waarden

Bij Triginta gaan we prat op onze unieke manier van samenwerken met onze stakeholders. Daarbij dragen we volgende waarden hoog in het vaandel:

Triginta - openheid

Openheid

We zijn transparant in onze intenties en delen informatie en kennis. Een woord is een woord. Kwetsbaarheid en leren uit fouten zijn kwaliteiten om te groeien.

Triginta - zorgvuldig

Zorgvuldig

We gaan zorgvuldig om met opdrachten, middelen en mensen. Kwaliteit staat vooraan en de lat ligt hoog. We houden het overzicht in het sturen en bijsturen van het geheel en betrekken onze stakeholders.

Triginta - passie

Passie

We hebben plezier in ons werk, gaan voor die extra mile en laten ons niet afschrikken door onbetreden paden. Tegelijkertijd bewaken we onze grenzen en respecteren we die van anderen.

Triginta - verschil maken

Verschil maken

We zijn kritisch voor de toegevoegde waarde die we elke dag leveren. We blijven scherp voor wat we doen en alert voor hoe we de dingen aanpakken.

DUURZAAMHEID

De term ‘duurzaamheid’ is al enkele jaren een veel gebruikt modewoord in de vastgoedsector. In plaats van ons blind te staren op het ecologische aspect, bekijken wij het als de perfecte balans tussen economie, ecologie en sociaal welzijn. “Geen woorden maar daden”, is daarbij ons uitgangspunt. Geen marketingtool, maar duurzaamheid die in alle bedrijfsafdelingen en in ons hele streven centraal staat, want daarmee maken wij het verschil in onze sector. Daarbij gaan we uit van volgende basisprincipes:

wij bouwen gebruiksvoorwerpen

Triginta ontwikkelt niet enkel vastgoed. We ontwikkelen een plek waar onze klanten hun kernactiviteiten zonder zorgen kunnen uitvoeren. Daarom nemen we tijdens de ontwikkeling en het beheer de verantwoordelijkheid om de gebruikskosten van de klant te minimaliseren zonder in te boeten op het gebruiksgemak van de eindgebruikers.

01 Photo 1558403194 611308249627 1

VERTROUWEN EN TRANSPARANTIE ZIJN DE FUNDAMENTEN

Triginta is geen conventionele vastgoedontwikkelaar. Wij bouwen aan lange termijn samenwerkingen waarbij een vertrouwensband en transparante communicatie met alle stakeholders primordiaal zijn.

02 vastgoedontwikkelaar

onze gebouwen zijn future-proof

Triginta kijkt vooruit en weet dat de noden die we vandaag hebben, morgen kunnen veranderen. Daarom laten we ons in ons ontwerp niet tegenhouden door de beperkingen van het heden en bouwen flexibel, zodat we op een eenvoudige manier aanpassingen kunnen maken zonder grote werken of ‘waste’.

03 600 400 TRIGINTA MERELBEKE DEHEEREN WEB 20211013 0031

holistische kijk op vastgoed

Wij zien vastgoed niet louter als een gebouw. We zien vastgoed als een gebouw ingeplant in zijn omgeving. Vandaar dat we bij de ontwikkeling van ons vastgoed breder kijken dan het gebouw op zich en ons ook heel bewust zijn van de inplanting in de omgeving.

04 MALT Infomoment 0510 1

de eindgebruikers zijn onze inspiratiebron

Triginta ontwikkelt vastgoed dat de fysieke én mentale gezondheid van de eindgebruiker ondersteunt. We kijken op die manier verder dan de huidige standaarden en hebben onze eigen ideologie om de vastgoednoden van klanten binnen elk kerngebied te bepalen.

05 Pexels matthias zomer 339620

DUURZAAMHEID

heeft een andere impact op elk niveau

Duurzaamheid is een breed begrip en wat voor het ene bedrijf belangrijk is, is dat voor het andere misschien niet. Een duurzaamheidsstrategie helpt daarom om een definitie te bepalen die aangeeft wat duurzaamheid specifiek voor jouw bedrijf betekent. De duurzaamheidheidsstrategie vormt op die manier de rode draad voor het beleid en de projecten die een bedrijf opstart. Het is daarom belangrijk om goed stil te staan bij het niveau waarop je een duurzaamheidsstrategie definieert.

Duurzaamheid

Download het triginta magazine

De beste manier om Triginta te leren kennen? Ons magazine, boordevol tips, testimonials van klanten en medewerkers, verhalen over onze gebouwen, ...

download het magazine
Mockup

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste Triginta nieuws? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.

schrijf me in